www.ofertapune.net Vende të lira pune (2) | PunaIme

Vende të lira pune (2)

Kompania

Hertz Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-06-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

 • Pozita: – Një Agjente për huazimin e makinave – rent a car
 • Pozita: – Një Agjent për pranimin dhe dorëzimin e veturave

Vendi: Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës – “Adem Jashari”

Orari i punës: Në dy ndërrime 6 ditë të javës,

08:00 – 16:00 dhe 16:00 – 24:00 

  1.  Si Agjente e huazimit të makinave, puna juaj në përgjithësi do të përfshijë:

 • Informatë për klientët në lidhje me disponueshmërinë dhe koston e huazimit të makinave.
 • Të pranoni rezervime dhe të shpjegoni kushtet e huazimit
 • Plotësimin e kontratës dhe kryerjen e pagesave
 • Ti tregoni klientit automjetin e tyre dhe të vëni në dukje çdo dëmtim eventual ne veturë
 • Pranimin e veturave në kthim dhe inspektimin për dëmet eventuale në veturë

Aftësitë, interesat dhe cilësitë e kërkuara

 • Njohuri të shkëlqyera të Gjuhës Angleze 
 • Aftësitë shkëlqyera të komunikimit dhe kujdesit ndaj klientëve
 • Aftësi të shitjes
 • Aftësinë për t’u marrë me ankesat e klientëve në mënyrë profesionale
 • Aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Saktësi dhe vëmendje në detaje
 • Aftësitë administrative dhe njohuri të MS Office (Word, Excel, Outlook)
 • Përparësi patentë shoferi i kategorisë “B”.
 • E preferuar eksperienca

  2.  Si agjentë për pranimin dhe dorëzimin e veturave, puna juaj në përgjithësi do të përfshijë:

 • Dorëzimi i veturave te klientët, ti tregoni klientit automjetin dhe të vëni në dukje çdo dëmtim eventual ne veturë
 • Pranimin e veturave në kthim dhe inspektimin për dëmet eventuale në veturë
 • Kontrolli i cilësisë së pastrimit të veturave

Aftësitë, interesat dhe cilësitë e kërkuara

 • Njohuri elementare të Gjuhës Angleze 
 • Aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Saktësi dhe vëmendje në detaje
 • Patentë shoferi i kategorisë “B”, e obliguar..
 • E preferuar eksperienca 

 Kandidatet e interesuar të dërgojnë CV në [email protected]

 Konkursi mbetet i hapur deri më 20.06.2024.