www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Ponte Lounge

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-01-2023

Data e perfundimit

12-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

PONTE LOUNGE së shpejti edhe në PRISHTINË, në Swiss Center-Çagllavicë. Zinxhiri i kafeterive PONTE LOUNGE me një përvojë 5 vjeçare në gastronomi, po bëhet gati që të hap pikën e saj të katërt në përgjithësi, ndërsa të parën në Prishtinë. Shërbimi, ushqimi si dhe komoditeti që ne ofrojmë i ka munguar qytetit të Prishtinës.

Pozitat e hapura për punë në PONTE LOUNGE janë:

  • Menaxher/e kryesor/e (1) – Të ketë përvojë të gjatë në fushën e gastronomisë;
  • Menaxher/e i/e ndërrimit(2) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Kuzhinier/e(2) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Ndihmës kuzhinier/e(2) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Kamarier/e(4) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Banakier/e(4) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Depoist(1) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi, gjithashtu kandidati duhet të posedoj patentë shofer.

 Apliko duke dërguar CV-në dhe dokumentet tjera që mendoni se mund të krijojnë përparësi në punësimin tuaj në email-in, [email protected] Në subjekt shënoni Emrin&Mbiemrin dhe pozitën për të cilën po aplikoni.

Kandidati/ja i/e suksesshëm/me do të njoftohet për intervistë.

 Afati i fundit për aplikim është më datë 12 Shkurt 2023, ora 16:00.

Apliko këtu