www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Baruti

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sa mirë e flet gjuhën gjermane?

Atëherë nxito për vendin e punës dhe siguro pushimet 2023!
Puno për njërin nga klientët tanë potencial, me këtë ju presin edhe shumë përfitime.

Apliko në: [email protected] | +383 (0)49 942 186 Whatsapp

Apliko këtu