www.ofertapune.net Vende të lira pune (10) | PunaIme

Vende të lira pune (10)

Kompania

EN Tuning

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

21-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

EN TUNING, është në kërkim të kandidatëve të aftë dhe të motivuar për të mbushur pozitat e mëposhtme:

Pozitat e Lira:

  1. Gomister (2 vende): Kërkojmë dy persona të aftë për të punuar si gomister në kompaninë tonë.

  2. Praktikant për Gomister (2 vende): Ne ofrojmë dy pozita praktikante për të rinj të interesuar për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë si gomister

  3. Autongjyroses (2 vende): Kërkojmë dy persona të kualifikuar për të kryer ngjyrosjen e fellneve. Përvoja paraprake është e preferueshme.

  4. Praktikant për Autongjyrosje (2 vende): Ju ofrojmë dy pozita praktikante për të rinj të interesuar për të mësuar teknikat e ngjyrosjes së fellneve në autogjyrosje.

  5. Specialist për Media Sociale: Ne kërkojmë një individ kreativ dhe të përfshirë për të menaxhuar platformat tona sociale si Facebook, Instagram, dhe webfaqja. Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe njohuri të thella të medieve sociale janë të dëshiruara.

  6. Financier ose Asistent Financiar: Kërkojmë një profesionist të aftë në fushën e kontabilitetit për të marrë përsipër përgjegjësitë e llogarive të pagesave dhe të marrëdhënieve të llogarive.

Kualifikimet dhe Kërkesat:

  • Përvoja pune në fushën e ngjashme për të cilen aplikoni është e preferueshme.
  • Kandidatët për pozitat praktikante duhet të kenë dëshirë për të mësuar dhe të zhvillojnë aftësitë në fushën e tyre të zgjedhur.
  • Specialisti për media sociale duhet të ketë njohuri të thella të strategjive të mediave sociale dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi.

Lokacioni: Prizren

Për të aplikuar dhe më shumë informata kontaktoni në numrin 044 291 083 (viber/whatsapp) ose 049 422 744