www.ofertapune.net Trajnim për E-prokurim | PunaIme

Trajnim për E-prokurim

Kompania

KatalogKosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-02-2023

Data e perfundimit

28-10-2023

Kategoritë

Trajnim për e-prokurim

KatalogKosova organizon trajnimin: Ndryshimet e fundit në E-prokurim, me trajnerin e certifikuar për prokurim publik Nazmi GËRVALLA

Me datën 25.02.2023, ditë e shtune, nga ora 9:00 deri 16:00, në Hotel Opera – Prishtinë (www.hoteloperapr.com)

Trajnimi i dedikohet: Operatorëve ekonomik, personave fizik, OJQ-ve.

Temat e trajnimit do të përfshijen:

  1. Regjistrimi në E-prokurim;
  2. Administrimi i llogarisë;
  3. Gjetja e tenderëve dhe leximi i dokumentacioneve tenderike;
  4. Përgaditja e ofertës dhe dorëzimi i ofertës;
  5. Kërkesat për sqarim dhe sqarimi i ofertës;
  6. Përgaditja dhe dorëzimi i kërkesës për rishqyrtim;
  7. Përgaditja dhe dorëzimi i ankesës në OSHP;
  8. Menaxhimi i kontratës dhe vlerësimi i performancës.

Konfirmimi i pjesëmarrjes: bëhet përmes e-mailit apo telefonit duke dërguar:

  • Emrin e pjesëmarrësit/ve me numrin e telefonit
  • Emrin dhe Numrin Identifikues te kompanisë (për përfaqësuesit e bizneseve)

Pagesa për trajnim është 80 euro.

Informatat[email protected]; 044377529; 

Trajnimi organizohet me datën 25.02.2023, ditë e shtune, nga ora 9:00 deri 16:00, në Hotel Opera – Prishtinë (www.hoteloperapr.com)