www.ofertapune.net Trajnim Online për Burime Njerëzore | PunaIme

Trajnim Online për Burime Njerëzore

Kompania

Top Consulting

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Kategoritë

???????????????????????????? ???????????????????????? ????Ë???? ???????????????????????? ????????????????Ë????????????????

Grupi i pasdites!

Kompania “???????????? ???????????????????????????????????????? “e specializuar për trajnime profesionale dhe HR, organizon trajnim 3 ditorë online me temën:

???????????????????????????????????? ???? ???????????????????????????????? ????????????????Ë????????????????

Datat: 6,7,8 Shkurt 2024

Orari: ????????:????????-????????:????????

Çmimi për person: ???????? ????????????????

Platforma: Google Meet.

Trajnimi është i bazuar në shembuj të shumtë praktik nga përvojat e ndryshme dhe me sfidat me të cilat ballafaqohen menaxherët, zyrtarët e burimeve njerëzore, apo edhe për të gjithë ju që dëshironi të merrni njohuri për të punuar në këtë department tejet atraktiv.

Temat që do të diskutohen janë:

 • CIlat janë detyrat & kompetencat e Departamentit të HR-së;
 • Si funksionojnë praktikisht Burimet Njerëzore?
 • Si organizohet një Plan i Orientimit për punëtorët e rinjë;
 • Si përgatitet në mënyrë profesionale dosja e punëtorit;
 • Analiza e vendeve të punës;
 • Përgatitja e shpalljeve të punës sipas analizës së nevojave të biznesit;
 • Intervistimi dhe seleksionimi i kandidatëve;
 • Komunikimi i HR-së me departamentet tjera brenda biznesit;
 • Ndërtimi i frymës ekipore dhe ambientit sa më pozitiv brenda kompanisë;
 • Kalkulimi i orëve shtesë, punës në vikende etj;
 • Procesi i Rektrutimit dhe efikasiteti i tij;
 • Motivimi i stafit dhe strategjitë e motivimit;
 • Menaxhimi i konflikteve në vendin e punës;
 • Vlerësimi i performancës dhe mënyrat e vlerësimit të punonjësve;
 • Menaxhimi i shpërblimit;
 • Kontratat e punës dhe llojet e tyre në biznese;
 • Përgatitja e kërkesave të pushimeve vjetore, mjekësore specifike etj;
 • Përpilimi i vendimeve të pushimeve;
 •  Shembuj praktik

Çmimi i trajnimit është: ???????? ????????????????, ku në çmim përfshihet edhe Certifikata e pjesëmarrjes, si dhe materiali i trajnimit.

Rezervoni vendin përmes këtyre mënyrave:

Formularit të aplikimit në linkun:https://forms.gle/itSuuvZhDdrYQjLy5

+383 43 578 005

E-mail: [email protected]