www.ofertapune.net Trajnim - Arti i të Folurit Publik | PunaIme

Trajnim – Arti i të Folurit Publik

Kompania

Theta

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Kategoritë

NJOFTIM PËR APLIKIM 

ARTI I TË FOLURIT PUBLIK 

Jeni gati të shkëlqeni në çdo situatë të të folurit publik? A jeni të interesuar të zhvilloni aftësitë tuaja prezantuese dhe të fitoni besim për të paraqitur mesazhet tuaja në një mënyrë të përsosur?

Ky seminar është shkëlqyeshëm për ju!

Datat e Trajnimit: 13 & 20 Prill

Koha: 4 orë çdo ditë

Lokacioni: Theta, rr. Nazmi Gafurri, Prishtinë

Çmimi i trajnimit: 199€

Nëpërmjet një kombinimi të ushtrimeve ndërvepruese, këshillave praktike dhe mbështetjes së trajnereve tanë të përvojuar, ju do të mësoni:

 • Elementet kryesore të të folurit efektiv publik.
 • Strategjitë për të kapërcyer nervozizmin dhe frikën në skenë.
 • Krijimin e prezantimeve bindëse që angazhojnë audiencën.
 • Teknikat e zërit për qartësi dhe ndikim.
 • Aftësitë e prezantimit përmes ushtrimeve ndërvepruese.

Audienca e synuar:

 • Profesionistë që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre prezantuese.
 • Individët që përjeton nervozizëm ose ankth kur flet në publik.
 • Kushdo që kërkon të bëhet komunikues më i sigurt dhe me ndikim.

Trajnerët tanë:

 • Lulzim Bucollli 
 • Armend Ballazhi
 • Amalia Koleka

Aplikoni tani për të siguruar vendin tuaj! Numri i vendeve është i kufizuar.

Për regjistrim dhe më shumë informacion, na kontaktoni në [email protected] ose telefon: +383 49 318 813.

Mos humbisni këtë mundësi për të zhvilluar aftësitë tuaja dhe për të bërë një hap drejt suksesit në të folurit publik!