www.ofertapune.net Trajner/e të Programimit | PunaIme

Trajner/e të Programimit

Kompania

Digital Corner

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-07-2024

Data e perfundimit

03-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs Pune

Digital Corner është shkollë e Teknologjisë Informative me seli në Prishtinë

Si rezultat i procesit te zgjerimit, jemi në kërkim të plotësimit të pozitës:

  • Trajner/e

Personi i pranuar do të trajnohet rreth planprogramit dhe teknikave të mësimit në shkollën tonë

Orari: Do të ofrohet Full Time (sipas aranzhimit të grupeve).

Lokacioni: Prishtinë

Kriteret për pranim

  •  Të ketë njohuri në programim
  • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
  • Aftësi të shpejtë të mësimit
  • Aftësi organizative
  • Njohuri të gjuhën angleze
  • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike

Si të aplikoni?
Ju lutem dërgojeni CV-në tuaj përmes butonit ‘Apliko Këtu apo në email aderesen [email protected] me titull (subject) ‘aplikimi për trajner’.

Çdo formë tjetër e aplikimit nuk do të merret parasysh.

Afati i fundit për aplikim: 3 gusht 2024

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?