www.ofertapune.net Teknolog, Punëtor Fizik, Depoist, Mirëmbajtëse | PunaIme

Teknolog, Punëtor Fizik, Depoist, Mirëmbajtëse

Kompania

Frutti

Lokacioni

Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

05-02-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

FRUTTI – si gjithmonë ka qenë më shumë se një lëng. Premtimi jonë ndaj konsumatorëve tonë që gjithmonë të iu qëndrojmë besnik me cilësi ka bërë që ne të dallohemi gjithmonë nga konkurrenca. Që nga fillimet tona e deri në ditët e sotme , Frutti ka sjell frutat e vërtetë dhe shijen e mrekullueshme që ka ndihmuar të krijohen momente të paharrueshme në përditshmërinë e njerëzve.

Frutti është bërë brand-i më i preferuar që mund të gjendet në tryezat shqiptare e më tej , por gjithashtu i servuar në restorantet e baret më të frekunetuara.Nga shefat , barmenat e konsumatorët , Frutti është një nga brand-et më të mira dhe të njohura në sektorin e pijeve jo-alkoolike. Ata e vlerësojnë besueshmërinë, pasionin dhe kujdesin që Fruttii i kushton prodhimit për cilësi të jashtëzakonshme.

Kompania Frutti hap konkurs për  vende të lira pune për pozitat :

  1. TEKNOLOG – Personi qe aplikon per pune duhet te jet i diplomuar ne drejtimin e Teknologjis Ushqimore.
  2. PUNTOR FIZIK – Bartjen e pakove ne palet. Lokacioni – Recan te Prizrenit
  3. DEPOIST – Ngarkim dhe Shkarkim ,te ket pervoje ne vozitjen e pirunit.   Lokacioni – Depo gjindet afer Prishtina Mall
  4. MIREMBAJTESE – Pastrimin ne zyret e Prishtines-Lokacioni i zyreve afer Prishtina Mall

Kandidati që aplikon për këtë vend pune duhet të jetë mbi moshen 18 vjeçare.

Përfitimet e punetorit :

  • Punë e garantuar me kontratë afatgjate.
  • Pushim i rregullt vjetor në bazë të ligjit.
  • Uniforma pune siguruar nga kompania.

Kandidati qe aplikon për këtë punë duhet të dërgoj CV-n në e-mailin : [email protected]

Për informata shtesë mund të kontaktoni përmes telefonit prej ores 08:00 deri 16:00.

Numri kontaktues : +38348901898 

Konkursi do të jetë i hapur 05.02.2024 deri me 29.02.2024