www.ofertapune.net Teknik, Ndihmës Teknik & Kujdestar Nate | PunaIme

Teknik, Ndihmës Teknik & Kujdestar Nate

Kompania

Ejona

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-06-2024

Data e perfundimit

11-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

TEKNIK, NDIHMËS TEKNIK & KUJDESTAR NATE
Lokacioni: Prishtinë
Pozita:
  • teknik të makinerisë
  • teknik të elektroteknikës
  • ndihmës teknik
  • praktikanta me pagesë
  • teknik të ashensorëve
  • teknik të ngrohjes qëndrore dhe klimatizimit
  • kujdestarë nate
  • puntor në AutoLarje

Menyra Aplikimit:

Na kontaktoni në: [email protected]
049/137-987