www.ofertapune.net Teknik Makinerie | PunaIme

Teknik Makinerie

Kompania

Sundplast

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-01-2024

Data e perfundimit

25-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Titulli: Teknik makinerie
Grupi/Departamenti: Ekipi i Prodhimit
Raportet: COO
Lloji i punësimit: Pozicioni i përhershëm
Shkalla e punësimit: 100%
Orari i punës: 07:00 – 16:00

 • Përshkrimi i përgjithshëm i pozicionit dhe qëllimit:
 • Krijimi dhe fillimi i prodhimit të injektimit të injeksioneve plastike
 • Për të siguruar në mënyrë aktive prodhimin dhe dërgesat për klientët
 • Riparimi dhe zgjidhja e dështimeve të makinerisë dhe kalapve
 •  Mbështetja e operatorëve dhe operatorëve të makinerive në zgjidhjen e problemeve
 • Puna për përmirësimet dhe dokumentacionin
 • Si dhe detyra të tjera në prodhim

Përgjegjësitë dhe autoriteti:

 • Përgjegjës për rezultatet në lidhje me vendosjen e qëllimeve për prodhimin
 • Përgjegjës për sigurimin e ndjekjes së dokumentacionit për biznesin

Edukimi dhe përvoja e dëshiruar për rolin:

 • Disa vite përvojë nga puna në kompani inxhinierike
 • Disa vite përvojë në një mjedis prodhimi

Aftësitë gjuhësore:

 • Shqipja në të folur dhe në shkrim
 • Anglishtja është një plus

Rreth kompanisë:

Sundplast është një kompani suedeze e specializuar në prodhimin e pjesëve plastike me cilësi të lartë dhe teknologjikisht të avancuara. Sot, ka tre fusha të ndryshme biznesi, dy prej të cilave kanë portofolin e tyre të produkteve. Kompania kujdeset për një sërë fushash, të tilla si industria e kujdesit shëndetësor dhe e prodhimit të Evropës. Sundplast filloi me modelimin e injeksioneve në vitet 1970 dhe sot ofron zgjidhje të plota nga ideja në produktin e përfunduar. Sundplast në Kosovë është vend i ri me struktura dhe zyra të reja prodhimi.
Dërgoni CV-të tuaja përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në këtë email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?