www.ofertapune.net Teknik i Mirëmbajtjes | PunaIme

Teknik i Mirëmbajtjes

Kompania

Teleperformance

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

13-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Title: Teknik i Mirëmbajtjes(2)
Lokacioni: Teleperformance Kosova
Data e fillimit: Qershor/Korrik

Rreth kompanisë:

Teleperformance është kompania më e madhe në botë për shërbimin ndaj klientit që ofron mundësi të jashtëzakonshme karriere. Ekipi ynë ka më shumë se 480,000 kolegë në 84 vende dhe ka një traditë prej 40 vitesh. Teleperformance është e listuar në Bursën e Aksioneve Euronext-Paris, e nënshkruar nga Kompakti Global i Kombeve të Bashkuara dhe e certifikuar nga Great Place to Work®.

Rreth pozitës

Pozicioni i Teknikut të Mirëmbajtjes përfshin një sërë detyrash të rëndësishme për të siguruar mirëmbajtjen dhe funksionimin e duhur të ndërtesës. Ky rol përfshin kryerjen e riparimeve rutinë dhe të menjëhershme, si dhe zbatimin e masave parandaluese për të shmangur problemet e ardhshme dhe për të siguruar një mjedis të sigurt dhe të mirëmbajtur për të gjithë përdoruesit e objektit.

Detyrat kryesore përfshijnë:

 • Rregullimi i dëmtimeve strukturore si riparimi i dritareve, dyerve dhe mureve.
 • Riparimi i instalimeve hidraulike të thyera ose që rrjedhin për të shmangur dëmtimin e ujit dhe për të rivendosur përdorimin e plotë të pajisjeve hidraulike.
 • Puna në instalime elektrike të dëmtuara kur ndodhin mungesa ose prishje të telave.
 • Mirëmbajtja e pajisjeve HVAC për të siguruar funksionimin e duhur të sistemit të kontrollit të klimës.
 • Zbatimi i masave parandaluese për të reduktuar rrezikun e problemeve të ardhshme dhe për të rregulluar rreziqet e mundshme të sigurisë për të shmangur lëndimet.
 • Lyerja e ndërtesës kur boja e vjetër është zbehur ose copëtuar.
 • Inspektimi i rregullt i ndërtesës për të identifikuar dhe zgjidhur problemet e mirëmbajtjes.
 • Zëvendësimi dhe riparimi i pajisjeve të dëmtuara.
 • Kryerja e kontrolleve periodike të cilësisë për të siguruar se proceset e mirëmbajtjes janë të duhura dhe efektive.

Profili që kërkojmë:

 • Përvoje pune relevante te pakten 3 vite;
 • Njohuri lidhur me sigurin në vendin e punës;
 • Gatishmëri për të kryer punë fizike;
 • Gatishmëri për të udhëtuar nëpër qytete të Kosovës;
 • Patent shoferi kategoria B;
 • Shkollimi apo trajnimet në këtë fushë konsiderohen përparësi;
 • Njohja e gjuhës angleze e dëshiruar.

Çka ofrojmë :

Në Teleperformance, besojmë në krijimin e një kulture që inkurajon rritjen personale dhe profesionale. Ne e kuptojmë që çdo individ ka talente dhe aspirata unike, prandaj ofrojmë shumë mundësi karriere brenda organizatës sonë.

 • Pagë konkurruese;
 • Sigurimi shëndetësor mbulohet plotësisht nga kompania;
 • Një mjedis pune mbështetës që është i angazhuar për trajtim të drejtë dhe barazi.

Si të Aplikoni:

Ju lutemi aplikoni duke klikuar në butonin më poshtë. Afati për aplikim është deri të Marten me 4 Qershor 2024.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?