www.ofertapune.net Teknik/e i/e Kontabilitetit | PunaIme

Teknik/e i/e Kontabilitetit

Kompania

Albanian Courier Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-06-2024

Data e perfundimit

23-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Albanian Courier (AC) është shërbimi postar privat, me kapitaltërësisht shqiptar, me kapacitetin madh sektorin CEP (shërbime korrier, ekspres dhe pako), nga viti 2002 Shqipëri dhe nga viti 2013 dhe Kosovë.

Titulli/Pozita: Teknik/e i/e kontabilitetit

Detyrat dhe përgjegjësit:

Tekniku i kontabilitetit do kontriboj zbatimin e detyrave caktuara nga udhëheqësi i ekipit sipas procedurave dhepolitikave brendshme kompanisë, si dhe duke u bazuar praktikat mira kryerjes punës. Ky rol do kërkojshfrytëzim njohurive kontabël, menaxhim mirë kohës, përshtatje shpejtë ambientet e reja punës dhe zgjidhjeefektive problemeve sigurojnë sukses.

Përgjegjësitë direkte:

 •  Pranimi, kontrollimi dhe sistemimi i dokumentacionit pranuar softuerin e kontabilitetit
 • bëjë barazimin e llogarive pagueshme dhe atyre arkëtueshme.
 • Krijimin e raporteve ndryshme sipas kërkesës udhëheqësit ekipit
 • Ndihma punët kontabël mbylljes muajit dhe mbylljes vitit
 • Mbështetje punët administrative

Edukimi dhe kërkesat tjera profesionale:

 • Diploma Bachelor (Ekonomi, Financa & Kontabilitet) – (ose përfundim studimeve)
 • Njohja e Gjuhës Angleze-e preferueshme
 •  Njohuri mira përdorimin e kompjuterit: Excel, Word, Power Point etj
 • Njohuri mira punën me softwera-t kontabël(QuickBooks-e preferueshme)
 • Aftësi komunikimit verbal dhe përmes e-mailit
 • Aftësi për punuar vetëm dhe ambientet e punës grup

Ju lutem na i dërgoni CV- tuaja përmes butonit Apliko Këtu ose  e-mail adresën: [email protected]

Konkursi do jetë i hapur deri datë 23.06.2024.

 

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?