www.ofertapune.net Teknik/e i/e Farmacisë, Praktikant | PunaIme

Teknik/e i/e Farmacisë, Praktikant

Kompania

Bora Pharmacy

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-03-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

Barnatorja Bora Pharmacy Sh.P.K. në Prishtinë shpall konkurs për:

1 TEKNIK/E TË FARMACISË

Kriteret që duhen plotësuar:

  • Të ketë përvojë pune në barnatore;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese, dëshirë për të mësuar dhe seriozitet në punë;
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur;
  • Të jetë i/e gatshme të punojë në orar me ndërrime.

1 PRAKTIKANT/E

  • Të jetë në vitin e fundit të Fakultetit të Farmacisë;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe dëshirë për të mësuar;
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur.

Ju lutemi aplikoni në këtë vend pune duke dërguar CV-të tuaja në: [email protected]

Vetëm kandidatët e parakualifikuar do të ftohen në intervistë.

Apliko këtu