Teknik/e i/e Farmacisë

Kompania

Vital Pharm

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-08-2022

Data e perfundimit

27-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

Vital Pharm Sh.P.K  në Swiss Center – Qagllavice.
 
Kualifikimet qe kerkojme:
  •  Eksperiencë pune në barnatore;     
  • Te kene license pune valide
  • Te kenë njohuri mbi produktet farmaceutike dhe ato te kujdesit personal;
  • Te kenë aftesi të shkelqyeshme komunikuese, organizative dhe raportuese
  • Orar fleksibil të punës; 
Të interesuarit për punë mund të kontaktojnë në numrin:
+38344901226
Apliko këtu