www.ofertapune.net Supply Chain Specialist | PunaIme

Supply Chain Specialist

Kompania

Burger King

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-05-2024

Data e perfundimit

10-06-2024

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose në E-mail[email protected]

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?