www.ofertapune.net Supply Chain Assistant/Procurement | PunaIme

Supply Chain Assistant/Procurement

Kompania

TREPHARM shpk

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

[email protected]

 

Apliko këtu