www.ofertapune.net Supervisor, Promotere për Marktete, Promotore për Bare | PunaIme

Supervisor, Promotere për Marktete, Promotore për Bare

Kompania

AMC Marketing

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

[email protected]