www.ofertapune.net Stomatolog/e, Teknik Dentar | PunaIme

Stomatolog/e, Teknik Dentar

Kompania

Swiss Dental

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

21-03-2023

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Poliklinika Swiss Dental SH.P.K. shpall konkurs per keto pozita

  • Stomatolog/e
  • Teknik Dentar (Keramist-e)

Të gjithë të interesuarit duhet të jenë të Licencuar nga Ministria e Shëndetësis si dhe te kenë përvojë minimum 5 vjeqare

Te interesuarit mund të dergojnë CV -në e tyre përmes Email :[email protected]

ose mund ti dergojnë direkt në Polikliniken Swiss Dental ne Ferizaj 

Konkursi mbetët I hapur deri me daten 22.04.2023

Për më shumë Informata mund të kontaktoni në numrat e telefonit
049-419 700 
044-880 264         

Apliko këtu