www.ofertapune.net Stjuard/Stjuardesë | PunaIme

Stjuard/Stjuardesë

Kompania

AirTiketa

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-05-2024

Data e perfundimit

30-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për Anëtar të Ekiupazhit

JetSky Airways & airtiketa shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

 • Stjuard/Stjuardese

JetSky Airways fton të dërgoni aplikacionet tuaja në bazë të kritereve dhe kualifikimeve si vijojnë më poshtë:

Kualifikimet:

 • Mashkull/Femër, mosha 20 – 30 vjeç;
 • Gjatësia minimale: 1.65 – 1.88 cm;
 • Arsimimi minimal, diplomë e shkolles së mesme;
 • Të zotërojë rrjedhshëm në shkrim e lexim gjuhën angleze dhe shqipe;
 • Eksperienca e ngjajshme ka përparsi;
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe fleksibil;
 • Të jetë i gatshëm të zgjidh problemet dhe të merr vendime të shpejta në të mirë të ekipit dhe udhëtarëve;
 • Eksperience në sherbimin ndaj klientit;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikative;
 • Të kenë pasaportë të vlefshme;
 • Bazë në Prishtinë.

CV-të me foto të plotë i dergoni në email adresën: [email protected] deri me 30 maj 2024.