www.ofertapune.net Staf i depos | PunaIme

Staf i depos

Kompania

LC Waikiki Retail Company

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

07-09-2023

Data e perfundimit

14-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Bëhuni pjesë e ekipës tonë, si:
– Staf i depos
duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni dhe Pozita) përmes butonit ‘APLIKO KËTU‘ ose në email adresën: GJAKOVA.NERTİLİ@LCWAİKİKİ.COM ,
apo edhe direkt në pikën tonë në Gjakovë, tek Qendra tregtare Nertili.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?