www.ofertapune.net Specialist për Gjenerim të Klientëve të Rinj dhe për Shitje (m/f) | PunaIme

Specialist për Gjenerim të Klientëve të Rinj dhe për Shitje (m/f)

Kompania

Profisol Bayern GmbH

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania: Profisol Bayern GmbH

Pozicioni: Specialist për Gjenerim të Klientëve të Rinj dhe Shitje (m/f)

Detyrat Kryesore:

 • Gjetja e klientëve të rinj potencialë
 • Gjenerimi i klientëve potencialë
 • Caktimi i takimeve
 • Identifikimi i vendimmarrësve kryesorë
 • Këshillim përmes videos
 • Nënkontraktim i aktiviteteve të shitjes

Kërkesat:

 • Eksperiencë në shitje dhe shërbim ndaj klientit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negociuese
 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane dhe angleze
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip
 • Njohuri bazë të Microsoft Office

Ofrojmë:

 • Punë të qëndrueshme në një kompani të suksesshme
 • Mundësi për të punuar nga shtëpia
 • Trajnime të vazhdueshme dhe zhvillim profesional
 • Pagë konkurruese dhe përfitime shtesë

Nëse jeni të interesuar, aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu” apo dërgoni CV-në tuaj dhe letër motivimi në [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?