www.ofertapune.net Specialiste e Marketingut | PunaIme

Specialiste e Marketingut

Kompania

British American Tobacco Kosovo

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

09-07-2024

Data e perfundimit

01-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

SPECIALIST MARKETINGU

Me lokacion në Prishtinë, Kosovë

BAT Kosova është një nga degët brenda Adria Cluster, të lidhura me një strategji unike dhe një mendim të fortë, ku diversiteti renditet si një nga pikat kryesore të organizatës sonë fituese. Ne tregun e Kosovës, ne jemi një ndër ndërmarrjet më të suksesshme në industrinë e duhanit dhe kemi ambicie të lartë për të forcuar pozicionin tonë në treg.

Përgjegjësitë kryesore të Specialistit të Marketing-ut:

 • Arritja e mbulimit të Trade Marketing, frekuenca e vizitës dhe plani i vizitës në pikat e shitjes në mënyrë që të maksimizohet efektiviteti dhe efikasiteti i vizitave në pikat kryesore
 • Të mbulojë aktivitetet B2B me fokus në krijimin e marrëdhënieve me pronarin e dyqaneve me pakicë
 • Realizimi i merchandising-ut bazë (vendosja e materialeve tregtare)
 • Të sigurohet që çmimi është në përputhje me strategjinë e kompanisë
 • Të vizitoj pika të ndryshme të shitjeve në baza ditore dhe të realizoj kontakte të përditshme me klientët
 • Të siguroj mbështetje për forcën e shitjes përmes komunikimit të rregullt dhe të saktë, zgjidhjes së problemeve, këshillave të specializuara dhe tregtisë së drejtë
 • Mbanë informacione të sakta dhe të rëndësishme të pikave të shitjes
 • Përcakton, negocion dhe zbaton programin e Partneritetit me pikat e pavarura të shitjes me cilësinë më të mirë, për të siguruar komunikimin e duhur të brendit
 • Orari i punës është 5 ditë në javë

Kërkohet:

 • Diplomë universitare (opcionale)
 • Përvojë në Marketing ose Promocion (konsiderohet përparësi)
 • Njohja e produktit, brendit dhe implementimi i programit tregtar
 • Zhvillimi dhe mirëmbajtja e marrëdhënieve me klientët, furnitorët e jashtëm dhe partnerët komercialë
 • Aftësi të shitjes
 • Aftësi të komunikimit dhe prezentimit
 • Aftësi për të ndërtuar dhe për të mbajtur marrëdhëniet me tregtarin
 • I/E motivuar dhe mendjehapur
 • Bashkpunues në ekip
 • Të posedojë patent shofer (konsiderohet përparësi)
 • Aftësi kompjuterike – LN, Word, Excel, PP, etj. (konsiderohet përparësi)

Nëse jeni të interesuar për këtë pozitë, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në

[email protected]

[email protected]