www.ofertapune.net Specialist Logjistike dhe Menaxher i Shitjes | PunaIme

Specialist Logjistike dhe Menaxher i Shitjes

Kompania

Sky Net Logistic Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

15-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs per punesim  Kompanine SKY NET Logistic KOSOVA shpk

Posti i punes;  Specialist logjistike dhe menaxher shitieje

Fusheveprimii pozites;

  • Organizimi me perpikmeri dhe korrektesi transportit nderkombetar te mallrave nga vendi I origjines deri ne destinacionin e kerkuar nga klienti sipas kerkesave specifike te klientit.

Detyrat dhe pergjegjesite

  • Saktesia ne marrjen e informacioneve te klienteve dhe perpunimi I te dhenave per organizimin e transportit te ngarkesave ne kohen e duhur.
  • Dhenia e ofertes se transportit ,negocimi i saj me klientin deri ne konfrmimin perfundimtar
  • Kujdes I vecante dhe vemendje maksimale ndaj kerkesave specifike te Klienteve.

Kriteret dhe kushtet e pranimit;

  • Te kete experience pune mbi 2 vjet ne fushen e transportit nderkombetar te mallrave.
  • Preferohen kandidate te cilet kane pervoje pune ne kompani transporti apo shpedicion.
  • Te zoteroje gjuhen Angleze (prefereohet te njohe dhe gjuhen serbo-kroate et)
  • Aftesia per negocim me klientet.

Te gjithe kandidatet qe I plotesojne kushtet e siperpermendura te dergojne menjehere CV ne adresen:

[email protected]

[email protected]

ose na kontakoni ne tel +38348115550 apo +383 48698969

Kandidatet qe plotesojne kriteret do njoftohen per daten e intervistes.