www.ofertapune.net Specialist i Mbështetjes së Klientit (Podgoricë) | PunaIme

Specialist i Mbështetjes së Klientit (Podgoricë)

Kompania

Limit Prime

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

20-02-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Specialist i mbështetjes së klientit

 

Podgorica

PËRGJEGJËSITË

 • Komunikimi i përditshëm me klientët shqiptarë për të asistuar ne kërkesat dhe nevojat e tyre.
 • Zhvillimi i një strategjie të mbështetjes teknike për klientët bazuar në informacionin që merrni prej tyre
 • Dorëzimi i raporteve javore dhe mujore
 • Ndërtimi i marrëdhënieve cilësore me klientët dhe bashkëpunëtorët e biznesit
 • Monitorimi i analizave dhe tendencave të tregut

KËRKESAT:

 • Mirëkuptimi dhe durimi
 • Aftësi të shprehura organizative
 • Eksperienca në pozicione të ngjashme përbën avantazh
 • Njohuri të gjuhës angleze

ÇFARË OFROJMË

 •  Pagë konkuruese
 •  Paketë shpërnguljeje (akomodim, dokumenta pune)
 • Punësimi afatgjatë pas një periudhe të suksesshme trajnimi
 • Mjedisi ndërkombëtar i punës
 • Një ekip i motivuar dhe dinamik me mundësi karriere për t’ju ndihmuar të zhvilloheni si personalisht ashtu edhe profesionalisht
 • Mundësia e avancimit dhe pjesëmarrjes në projekte të reja
 • Një hapësirë ​​pune e këndshme dhe profesionale me mundësi për të bërë një ndikim dhe për të bërë një ndryshim
 •  

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke nisur CV tuaj në shqip/anglisht në adresën email: [email protected]