www.ofertapune.net Social Media Manager | PunaIme

Social Media Manager

Kompania

Vendas Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-12-2023

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Pozita: Social Media Manager

Vendndodhja: Prishtinë

Vendas Group është kompani e specalizuar ne fushën e Patundshmërisë që ka një prani të fuqishme në tregun e saj. Ne jemi në kërkim të një Social Media Manager të talentuar dhe të pasionuar që do të kontribuojë në ndërtimin dhe rritjen e prezencës tonë në platformat e medias sociale.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Zhvillimi dhe zbatimi i strategjive të medias sociale për të rritur njohurinë dhe pjesën e tregut.
  • Përdorimi i fotografisë, video,dhe grafika për të bërë përmbajtjen sa më tërheqëse.
  • Përditësimi dhe menaxhimi i profilave në të gjitha platformat e medias sociale relevante (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc.)
  • Ndërtimi dhe drejtimi i kampanjave në platformat e medias sociale për të rritur ndjeshmërinë dhe pjesën e tregut.

Kualifikimet:

  • Diploma universitare në Marketing, Komunikim, ose një fushë të ngjashme.
  • Përvojë pune e mëparshme në menaxhimin e medias sociale për një biznes ose agjenci.
  • Njohuri e thellë e platformave të medias sociale.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe krijimit të përmbajtjes.
  • Aftësi organizative dhe aftësi për të menaxhuar disa projekte njëkohësisht

Mënyra Aplikimit:

Për të aplikuar për pozitën Menaxher i Medias Sociale në kompaninë tonë, ju lutem dërgoni CV-n tuaj në email: [email protected]