www.ofertapune.net Social Media Manager | PunaIme

Social Media Manager

Kompania

Beta Tech

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-11-2023

Data e perfundimit

27-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

BetaTech SHPK është kompani e specializuar për shitjen e produkteve të teknologjise informative dhe pjesëve përcjellëse të saj,duke qene një nga kompanitë më serioze dhe inovative në vend dhe më gjerë.

Ne jemi në kërkim të një personi të talentuar dhe krijues me fokus të veçantë në Dizajn dhe Menaxhim
të Mediave Sociale për t’iu bashkuar ekipit tonë.

Projektuesi i Mediave Sociale do të luajë një rol vendimtar në formësimin e prezencës në internet të markës sonë dhe në angazhimin me audiencën tonë të synuar.

Aftësitë tuaja krijuese dhe tregimi vizual i tregimeve do të na ndihmojnë të përcjellim mesazhin e markës sonë në mënyrë efektive nëpër platforma të ndryshme të mediave sociale.

BetaTech Sh.P.K., shpall konkurs për:

Social Media Manager

Përgjegjësitë e Punës:

 • Menaxhimi i platformave të rrjeteve sociale.
 • Propozimi i ideve dhe koncepteve të reja për përmbajtjen e rrjeteve sociale.
 • Zhvillimi dhe ekzekutimi i kampanjave të marketingut.
 • Krijon dhe modifikon përmbajtje të ndryshme për qëllime të publikimit në rrjete sociale
 • Të jetë në hap me trendet dhe praktikat e reja të rrjeteve sociale.
 • Raportimi në baza javore dhe mujore lidhur me performancën e marketingut.
 • Menaxhon funksionet e faqes së internetit (Website) dhe platformat e mediave sociale sipas nevojës : Facebook,Instagram,TikTok.
 • Përgaditja e materialeve promovuese në poste për rrjete sociale.
 • Koordinohet me ekipen e shitjes në lidhje me prezentimet dhe specifikat e produkteve të kompanisë.
 • Si dhe detyra tjera sipas nevojës dhe kërkesave të kompanisë.

Kualifikimet e kërkuara për vendin e punës:

 • Kandidatët me arsimim të mesëm që i plotësojnë kushtet perkatëse të punës së kërkuar;
 • Përvojë e provuar si menaxher/e i mediave sociale.
 • Posedimi i njohurive lidhur me planifikimin e marketingut digjital
 • Njohuri të thella të platformave kryesore të mediave sociale, si Facebook, Instagram, TikTok,
  dhe aftësi për të krijuar dhe zbatuar strategji për secilën platformë.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, me aftësi për të shkruar dhe redaktuar përmbajtje cilësore të mediave sociale.
 • Aftësi për të ndjekur trendet dhe inovacionet në fushën e mediave sociale dhe për t’u përshtatur me strategjinë tone
 • Njohuri rreth shitjeve online
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 • Të jetë fleksibile në orar.

• Kandidatët që do të ftohen për intervistë duhet të dëshmojnë se zotërojnë aftësitë e cekura më
lartë.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e jona duke ndjekur një karrierë afatgjatë dhe mundësinë për zhvillim
profesional ju inkurajojmë të aplikoni dhe dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” apo në e-mail adresën tonë:
[email protected] duke shënuar titullin e pozitës që përzgjedhni ne Subjekt.
Konkursi mbetet i hapur deri me datën: 30.11.2023.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?