www.ofertapune.net SM Officer, UI/UX Designer, Shitës/e, Arkitekt/e | PunaIme

SM Officer, UI/UX Designer, Shitës/e, Arkitekt/e

Kompania

Lykens

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

16-02-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për Punë

SM Officer

 • Mirëmbajtja dhe menaxhimi i postimeve në rrjete sociale
 • Komunikim i përditshëm me agjensitë kreative të kontraktuara për dizajn të postimeve të rrjeteve sociale
 • Planifikimi dhe ekzekutimi i buxhetit promovues per promocione sipas kërkesave të ekipit menaxhues
 • Komunikimi i përditshëm me klientë dhe pranimi i kerkesave për blerje të produkteve
 • Must be communicative in English, German and other foreign languages are a plus

UI/UX Designer

 • Responsible for planning and designing journey maps, user interfaces, graphics, multimedia, and UI Style guidelines.
 • Develop wireframes and prototypes in a clean, well structured, and easily navigable format using relevant tools.
 • Communicate design and understand workflow
 • Develop a simple upkeeping stock system
 • Must speak fluent English

Shites/e

 • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre
 • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan
 • Përgjigjet në telefon dhe email
 • Menaxhon stock systemin dhe regjistron hyrjet dhe daljet

Arkitekt/e

 • Aftësi për programet: ArchiCad, 3ds MAX, Lumion, Photoshop, AutoCAD dhe Microsoft Office.
 • Bën planifikimin dhe udhëheqjen e projekteve individuale
 • Bën mbajtjen e saktë dhe të rregullt të shënimeve ditore, raporteve mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e kompanisë;
 • Pranimin dhe implementimin e detyrave nga udhëheqësi I projektit dhe implementimin e tyre
 • Detyrat tjera të përcaktuara nga menaxheri;
 • Komunikimi në gjuhën angleze është plus
 • Përparësi kanë arkitektët që kanë eksperiencë në punime me dru

Të interesuarit të dërgojnë CV në emailin [email protected] dhe [email protected]