www.ofertapune.net Skarist/e, Kamarier/e (2), Enëlarëse | PunaIme

Skarist/e, Kamarier/e (2), Enëlarëse

Kompania

Fast Food & Pizzeria 004

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-06-2024

Data e perfundimit

27-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Fast Food & Pizzeria 004 shpall konkurs per 4vende  te lira pune, me orar te plote.

Kërkon 1 Skarist/e, 1 Kamarier/e, 1 Enelares/e me orar të plotë pune dhe 1 Kamarier/e me gjysem orari 4h.

Paga mbi mesataren e tregut, dita e diel pushim.

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen cdo ditë pune nga ora 10;00 – 16;00  në numrin e telefonit:

Nr tel: 049 45 56 56 ose 049 600 766 , ose ne facebook Fast Food 004 (https://www.facebook.com/FF004/)