www.ofertapune.net Sigurim Fizik (8) | PunaIme

Sigurim Fizik (8)

Kompania

Albi Mall

Lokacioni

Lipjan , Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

23-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sigurim

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Mall me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për t’u bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Pozita: Sigurim Fizik (8 vende pune)

Lokacionet: Albi Mall / Prishtinë, Depo Qendrore/Lipjan

Kualifikimet:

  • Shkolla e mesme;
  • Të ketë përvojë pune në sigurim;
  • Të mos ketë dosje kriminale apo ndonjë rast ligjor në proces;
  • Të jetë i gatshëm për të punuar me ndërrime;
  • Të ketë gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore;

Ne ofrojmë :

  • Pagë 630 euro;
  • Sigurim shëndetësor;
  • Sigurim dhe mbrojtje në vendin e punës;

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected] deri në datën 23.06.2024.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.