www.ofertapune.net Sigurim Fizik | PunaIme

Sigurim Fizik

Kompania

StarLabs

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-06-2024

Data e perfundimit

22-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sigurim

KONKURS

Kompania ‘Star Labs’ hap konkurs pune për:

  • Sigurim fizik

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Sigurimi i hapsires se punes, gjate nates.

Mënyra Aplikimit:

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne e-mail: [email protected], ose kontaktoni permes telefonit: 048774441.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?