www.ofertapune.net Shpërndarës të Porosive (Postier) | PunaIme

Shpërndarës të Porosive (Postier)

Kompania

Posta Mik Mik

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-08-2022

Data e perfundimit

26-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE NGA MIK MIK

Lokacioni: PRISHTINË

Pozita:  SHPËRNDARËS TË POROSIVE  (POSTIER)

Detyrat  dhe Përgjegjësitë

  • Shpërndarja e dërgesave deri tek adresa e saktë e klientit
  • Skenimi i porosive në kohë reale

Kriteret e punësimit

  • Shkollimi i mesëm;
  • Përvoja  e punës  (përparësi)
  • Patentë shoferi (Kategoria B) – obligative
  • Aftësi të mira komunikuese