Shofer, Roje (3)

Kompania

IMN SHPK

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

01-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Në bazë të nevojës tonë të brendshme, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpall konkurs pune ne keto pozita:

  • (1) pozite: Shofer I Kamionit – kategoria C
  • (3) pozita: Roje per siguri dhe ruajtje te objekteve.

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë fizikisht në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë ne Landovicë, afati i konkursit zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

Verejtje:
Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Apliko këtu