www.ofertapune.net Shofer (Kategoria C), Punëtor në Depo | PunaIme

Shofer (Kategoria C), Punëtor në Depo

Kompania

Babija Commerc

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

08-07-2024

Data e perfundimit

06-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Babija Commerc sh.p.k shpall konkurs pune në këtë pozitë :

  • Shofer (Vozitës) / Kategoria C
  • Punëtor në Depo

Vendi: Fushë Kosovë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Fletëngarkesa e mallit;
  • Liferimi i mallit në pikat e paracaktuara

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi komunikuese
  • Efikasitet në punë ekipore
  • Patent shoferi kategoria C (e obligueshme )

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail adresën elektronike: 

[email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.