www.ofertapune.net Shofer (Kategoria C), Depoist | PunaIme

Shofer (Kategoria C), Depoist

Kompania

Protec

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

29-03-2024

Data e perfundimit

19-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

PROTEC hapë konkurs për vende të lira të punës.
Nëse jeni person kreativ, i motivuar, e mbi të gjitha i vëmendshëm ndaj detajeve, aplikoni për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.

 • Shofer I Kategoris C
 • Depoist

Përgjegjësit dhe Detyrat pozita 1:

 • Përgjigjet për transportin dhe drejtimin e kamionit,si dhe për bartjen e mallit,
 • Të ketë përvoj pune si shofer  I kamionit,
 • Bënë transportin e mallit prej depos deri tek klienti
 • Mbanë evidenc të rregullt financiare për vlerën e mallit të pranuar nga depoisti dhe të shitur ne teren,
 • Të jetë i paisur  me patenë shofer të kategoris C,C1 apo D
 • Të ketë njohuri të rrugëve nëpër Kosove

Përgjegjësit dhe Detyrat për pozitën 2 :

 • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave dhe të bëjë regjistrinim e tyre në depo,
 • Të bëjë pranimin e porosive,
 • Të bëjë përgatitjen për daljen e mallit nga depo dhe organizimin e liferimit të mallit,
 • Të pranoj mallrat nga importi,kontrollim i kualitetit dhe sasis,
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit të punës,
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me punën.

Kualifikimet për pozitën 2 :

 • Të ketë të kryer se paku shkollën e mesëme,
 • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvoje pune si depositr apo punë te ngjashme,
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës,
 • Patent shoferi valid,
 • I përshtatshëm në punë ekipore,
 • Të jetë fleksibil në orarin e caktuar.

Vendi i punës:  Bresalc – Gjilan
Konkursi ështe i hapur deri më datën : 29.03.2024 – 08.04.2024

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në e-mail: [email protected] ose në zyret tona në rrugën Magjistralja Gjilan – Prishtinë km10  Bresalc, Kosovë 

Për informata kontaktoni në numrin: Mob: 045 305 871
Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.