www.ofertapune.net Shofer (Kategoria C) | PunaIme

Shofer (Kategoria C)

Kompania

Devolli Group

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Vend i lirë pune: Shofer(Kategoria C)

Lokacioni: Fushë Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Drejton kamionin për të transportuar mallra, sipas nevojave te kompanisë;
  • Është përgjegjës për vlerën dhe për cilësinë e mallrave të ngarkuar në Depo, sipas dokumenteve të përgatitura nga personat përgjegjës;
  • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Kontrollon automjetin sipas ligjit të sigurisë së ecjes në rrugë, para se të niset për udhëtim.
  • Njofton përgjegjësit e transportit për çdo parregullsi që mund të jetë në automjet.

Kualifikimet

  • Të posedoj patent shofer në kategorinë C;
  • Së paku 3 vjet përvojë pune, në vozitje të automjeteve me kategori të rëndë;
  • Diplomë e shkollës së mesme.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke klikuar në Butonin “APLIKO”. Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?