www.ofertapune.net Shofer (Kategoria B) | PunaIme

Shofer (Kategoria B)

Kompania

Nuka Home

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-11-2022

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Nuka Home hap konkurs për:

Vozites Kategoria B

  • Të ketë së paku 1 vite përvojë pune 
  • Te jet i motivuar te punoj i pamvarur dhe ne ekip
  • Te ket aftesi te mira komunikative
  • Punesimi me orat te plote 
  • Benefitet sipas kontrates me ligjet ne fuqi te Kosoves 

Lokacioni: 

NUKA HOME

Adresa : Cagllavicë

Km,4  Rruga Prishtine – Ferizaj

 Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre në emailin [email protected] duke e cekur poziten per te cilen aplikojn deri me daten 10 dhjetor 2022

Apliko këtu