www.ofertapune.net Shofer (Kategoria B ose C) (Prizren), Mirëmbajtëse (Ferizaj) | PunaIme

Shofer (Kategoria B ose C) (Prizren), Mirëmbajtëse (Ferizaj)

Kompania

Agro Com Group

Lokacioni

Ferizaj , Prizren

Data e publikimit

15-05-2024

Data e perfundimit

13-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Agro Com Group Shpk , shpallë konkurs për 1 Shofer me kategori “B ose C” – Prizren  dhe      1 Mirëmbajtëse e objektit – Ferizaj.

 • Shofer me kategori B ose C – Prizren

Përgjegjësitë :

 • Realizon transportin e mallrave nga depo tek blerësit,
 • Pranon pagesat e faturave nga blerësit në momentin që e dërgon mallin,
 • Të kujdeset për mjetet e punës me të cilat punon.

Kriteret e Kualifikimit:

 • Patentë Shoferi kategoria B , kategoria C konsiderohet si përparësi,
 • Të ketë përvoj pune,
 • Të përgaditë mallin në depo para liferimit tek blerësit.
 • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës ,respektivisht regjionet  e Prizren  dhe Gjakovë me rrethinë.

Mirëmbajtëse e objektit – punëtore për pastrimin e hapsirave të kompanisë në Ferizaj

Përgjegjësitë :

 • Mirëmbajtja ditore dhe pastrimi i ambijenteve të kompanisë:
 • Kujdeset për furnizim me materjale shpenzuese sanitare, dhe të ngjajshme

Kriteret e Kualifikimit:

 • Kualifikimi fillorë ose i mesëm, përvoja e punës në punë të ngjajshme;
 • Përparësi do te kenë kandidatet me vendbanim në Ferizaj.

Aplikimin për punë mund ta bëni duke aplikuar përmes butonit “Apliko Këtu” apo përmes email [email protected] duke e bashkangjitur CV-në tuaj. Vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.

Data e fundi e aplikimit është : 15/06/2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?