www.ofertapune.net Shofer (Kategoria B dhe C) | PunaIme

Shofer (Kategoria B dhe C)

Kompania

NELT LLC

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

21-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

NELT L.L.C., shpall konkurs për pozitën
Lokacioni: Fushë Kosovë

3 SHOFER – KATEGORIA B DHE C

Detyra dhe Përgjegjësitë

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kombit apo kamionit, si dhe për bartjen e mallit

Kualifikimet e kërkuara

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë B, C dhe C1;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës

Si të Aplikoni

NELT L.L.C., është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV-n e tyre përmes e-mailit: [email protected] Afati i aplikimit është deri me datën   21 Qershor 2024, ora 16:00h.