www.ofertapune.net Shofer i Kategorisë B (2), Punëtor në Depo (2) | PunaIme

Shofer i Kategorisë B (2), Punëtor në Depo (2)

Kompania

Idea-M

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-06-2024

Data e perfundimit

26-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar.Të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës

 • Shofer kategoria B (2)
 • Punëtor në depo (2)

Shofer në teren 

Për këtë pozicion, kandidatët e suksesshëm duhet të kalojnë këto kualifikime: 

 • Kategoria e vozitjes B 
 • Përvojë në drejtimin e makinave në rrugë. 
 • Aftësi të mira komunikuese dhe vendosmëri për të arritur destinacionet me kohë. 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Transporti i produkteve nga depoja në destinacionet e klientëve. 
 • Sigurimi që produktet të mbërrijnë në destinacionet e tyre me kohë dhe pa dëmtime. 
 • Asistimi në ngarkimin dhe shkarkimin e produkteve. 

Punëtor në depo

Përgjegjësitë kryesore për pozitën “Sektorist/Punëtor në depo”:  

 • Ngarkimi dhe shkarkimi i mallit ;
 • Pranimi,ndarja dhe dërgimi i porosive ;
 • Organizimi i mallit/stokut.

Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Shkolla e mesme;
 • Patent shoferi i kategorisë B.

Orari i punës :
* Full time 
Konkurentet e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin: [email protected]
CV-JA duhet domosdoshmërisht të përmbajë :

* Informata personale: Emri, mbiemri, adresa, numri i telefonit dhe adresa e email-it.
* Edukimi: Emri i institucionit, grada e arritur dhe datat e përfundimit të shkollimit.