www.ofertapune.net Shofer/e (5) | PunaIme

Shofer/e (5)

Kompania

EL Taxi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-02-2024

Data e perfundimit

08-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

EL TAXI – KONKURS PUNE

Ju ftojmë të bëheni pjesë e rrugëtimit tonë ELEKTRIK!

EL TAXI është e përgjegjshme ndaj ambientit, e përgjegjshme dhe profesionale në ofrimin e shërbimit të bartjes së pasagjerëve dhe ofron kushte të mira dhe ambient të këndshëm për punë.

Shofer/e (5 Vende)

Ju duhet të keni:

  • Patent shofer (valid) të kategorisë B;
  • Përvojë paraprake në vozitje (së paku 2 vite) – preferohet përvoja paraprake në bartjen e pasagjerëve;
  • Aftësi për të menaxhuar vozitjen dhe pritjet e gjata në komunikacion;
  • Aftësi për të gjetur rrugë alternative që klienti të mbërrij në kohë në destinacionin e tij;
  • Disponueshmëri për të punuar me orar fleksibil;
  • Njohuri shumë të mira të lagjeve dhe rrugëve të Prishtinës;
  • Mosha e preferuar (23 – 55) vite.

Ne ju ofrojmë:

  • Kontratë afatgjate;
  • Orar fleksibil;
  • Pagë konkurruese dhe bonuse mbi mesatare.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në: +383 49 888 553

Adresa: Magj. Fushë Kosovë – Prishtinë, Rr. Lidhja e Pejës, Nr. 409 (Afer Petrol Company)