www.ofertapune.net Shofer/e (10), Bazista (2) | PunaIme

Shofer/e (10), Bazista (2)

Kompania

Trip Taxi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-05-2023

Data e perfundimit

30-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

 
Kompania TripTaxi shpall konkurs për :

Shofer/e (10)

Bazista (2)

Kriteret e kërkuara:
  • Patente shofer te kategorise B;
  • Pervoja e punes e deshiruar por jo e domosdoshme.
Detyrat:
  • Bartja e pasagjerëve te kompanise;
  • Mirembajtja e vetures se kompanise;
  • Respektimi i orarit dhe i klientit.
TripTaxi ofron: 
  • Kontrate pune afatgjate;
  • Page te rregullt dhe mbi mesatare.
  • Ambient te sigurt pune.

TripTaxi eshte vetmja kompani e taksive ne Kosove e cila ofron nje dite pushimi ne cdo jave per punetoret e saj.

TripTaxi punon me tri nderrime.

Te gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO’ apo të kontakojnë numrin
+383 43 829 243