www.ofertapune.net Shofer/e (10) | PunaIme

Shofer/e (10)

Kompania

Trip Taxi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-03-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania TripTaxi shpall konkurs për :

Shofer/e (10)

Kriteret e kërkuara:
  • Patente shofer te kategorise B;
  • Pervoja e punes e deshiruar por jo e domosdoshme.
Detyrat:
  • Bartja e pasagjerëve te kompanise;
  • Mirembajtja e vetures se kompanise;
  • Respektimi i orarit dhe i klientit.
TripTaxi ofron: 
  • Kontrate pune afatgjate;
  • Page te rregullt dhe mbi mesatare.
  • Ambient te sigurt pune.

TripTaxi eshte vetmja kompani e taksive ne Kosove e cila ofron nje dite pushimi ne cdo jave per punetoret e saj.

TripTaxi punon me tri nderrime.

Te gjithë të interesuarit te kontakojnë ne numrin
+383 48 101 052