www.ofertapune.net Shofer Bageri (2), Shofer Kamioni (1) | PunaIme

Shofer Bageri (2), Shofer Kamioni (1)

Kompania

DIAMANTI SH.P.K

Telefoni

044/661-557

Lokacioni

Skenderaj

Data e publikimit

21/07/2020

Data e perfundimit

10-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Kompania DIAMANTI SH.P.K, me seli në Prishtinë shpall konkurs për vende të punës!

Vendi i Punës: Skënderaj.

1. Shofer Bageri –  (2 Pozita)

Kushtet:

  • Të ketë përvojë pune si shofer i Bagerit.

Detyrat:

  • Mban pergjegjesi per zbatimin e punimeve ne perputhje me projektet;
  • Përgjegjës për drejtimin e bagerit;
  • Manipulon Bagerin per hapje kanali, Bageri 5-12 ton.
  1. Shofer Kamioni–  (1 Pozitë)

Kushtet:

  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C.

Detyrat:

  • Mban pergjegjesi per zbatimin e punimeve ne perputhje me projektet;
  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit.

Aplikimi për punësim bëhet së bashku me CV dhe kopjet e dokumenteve (letërnjoftimit, referencat ne posedim) mund ti dorëzoni përmes e-mail adresës: [email protected]  prej dt: 21.07.2020 deri me dt: 10.08.2020.

Per ndonje pyetje shtese mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit +383 44 661 577;+383 44 776 839.