www.ofertapune.net Shofer, Agjent i Shitjes | PunaIme

Shofer, Agjent i Shitjes

Kompania

N.T.P Babija

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-05-2024

Data e perfundimit

18-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Pozitat e hapura për punë:

  • Agjent i shitjes;
  • Shofer;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Përvojë relevante e punës në fusha te ngjashme;
  • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
  • Përkushtim dhe etikë në punë;

Çfarë ofrojmë ne për punëtort tanë:

  • Saktësi ne pagat mujore;
  • Bonuse mujore dhe vjetore;
  • Shujta ditore;

Mënyra Aplikimit:

Aplikimi mund të bëhet online përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ apo emailit [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?