www.ofertapune.net Shofer (2), Depoist (4) | PunaIme

Shofer (2), Depoist (4)

Kompania

Velas & Tina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-05-2024

Data e perfundimit

05-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Velas & Tina hap konkurs per pozitat :

  • Shofer  ( 2 vende të lira )
  • Depoist ( 4 vende të lira )

Përparësi kanë aplikantët me përvojë pune dhe të Rajonit te Prishtines .

Kualifikimet e nevojshme:

  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe komunikimi i mirë me ekipin.
  • Aftësi organizative të shkëlqyera dhe aftësi për të punuar në një mjedis me ritëm të shpejtë.

Mënyra e aplikimit: Ju lutemi dërgoni CV-të tuaja në adresën e emailit: [email protected]

Lokacioni : Prishtinë/Arbri (Dragodan)

Numri kontaktues për më shumë informacion: 044 800 807