www.ofertapune.net Shofer | PunaIme

Shofer

Kompania

Baboon Delivery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

BABOON PO PUNESON SHOFERË NË PRISHTINË

Baboon Delivery, kompania lider në Tiranë, e themeluar në 2015, në sektorin e porosisë së ushqimit online me disa mijëra porosi ditore, nëpërmjet app dhe web, ka hapur shërbimin edhe në Prishtinë prej datës 1 Gusht 2023.

Vizioni i Baboon Delivery në Prishtinë është ofrimi i një shërbimi cilësor, të automatizuar dhe inovativ për klientët, restorantet dhe korrierët.

Misioni i Baboon Delivery është dërgimi i mijëra porosive ditore nga një rrjet i pasur brandesh si KFC, Burger King, Proper Pizza, Green & Protein dhe shumë të tjera në derën e shtëpisë, shpejt, mirë dhe thjesht.

Çfarë po kërkojmë?

Kërkojmë 30 shoferë të cilët janë të motivuar për të punuar me një brand të madh, i cili në Shqipëri ka krijuar kulturën e porosisë së ushqimit online dhe dorrezimit me motocikletë.

Çfarë ofron Baboon Delivery ne Kosove?

 • Kontratë pune sipas kodit të punës së Republikës së Kosovës.
 • Pagë Baze: 500 – 700 Euro (Gross)
 • Bonus: 50 Cent për Porosi (Net)
 • BIG Bonus Mujor sipas performances`
 • 8 orë pune dhe 1 ditë pushim në javë
 • Veshje Profesionale Pune (made in EU)
 • Kosh Baboon Delivery (made in EU)
 • Veshje Shiu
 • Teknologji dhe algoritma të avancuar për te realizuar sa më shumë porosi ditore
 • Min 30 – 40 porosi ditore të garantuara
 • Plane karriere kur punon më shumë se 1 vit
 • Support online

Çfarë duhet të ketë kandidat ideal?

 • Duhet te kete makinë personale
 • Patentë
 • Eksperiencë të paktën 6 muaj ne shperndarje
 • Të njohë rrugët e Prishtinës
 • Mosha e preferuar 20-35 vjeç

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV Përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?