www.ofertapune.net Shitëse në Butik (Albi Mall - Gjilan) | PunaIme

Shitëse në Butik (Albi Mall – Gjilan)

Kompania

Replay

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

21-05-2024

Data e perfundimit

03-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim