www.ofertapune.net Shitëse në Butik (Albi Mall, Gjilan) | PunaIme

Shitëse në Butik (Albi Mall, Gjilan)

Kompania

HUGO BOSS

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

04-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim