www.ofertapune.net Shitëse (Gjakovë) | PunaIme

Shitëse (Gjakovë)

Kompania

Premium Bakery

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

09-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit me prodhimin e varianteve të ndryshme të produkteve të miellit.  

Ne ofrojmë bukë dhe pjekurina të tjera të kualitetit shumë të lartë të cilat janë të certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.

Me qëllim të zgjerimit të rrjetit të shitjes ne ftojmë të gjithë të interesuarit të aplikojnë për poziten në vijim: Shitëse

Lokacioni: Gjakovë

Detyrat kryesore për shitese:

  • Ofrimi dhe prezantimi i produkteve
  • Shërbimi i klientëve
  • Njihet me kërkesat e klientit
  • Detyra të tjera ditore të cilat kërkohen nga menaxheri

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme
  • Krijues, inovativ, e shkathët dhe e orientuar drejt zgjidhjeve
  • Nivel të lartë të motivit personal
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: [email protected] ose kontaktoni në numrin: +38349106400

Vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngusht do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 08/07/2024 deri më 30/07/2024.